Την πραγματική επιτυχία την απολαμβάνουν όσοι πληρώνουν το τίμημα



Αν θέλεις μια ζωή με νόημα, ανέτρεψε την ιδέα ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο... Επαναπροσδιόρισε!


By Thodoris Tselas
Journalist - Communication and Public relations
G. Manager at Boldone PR Agency


Άφησε στην άκρη τις εξηγήσεις για φριχτές τραγωδίες ή ένδοξα επιτεύγματα, και δες την επικύρωση των συνειδητών επιλογών που μας οδηγούν στις κρίσιμες συγκυρίες εξαρχής!

Επιβληθείτε στην Τύχη, στην Μοίρα, στο Πεπρωμένο διότι πράγματι, όλα γίνονται για κάποιον λόγο...ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

Για να ζήσεις την απόλυτη επιτυχία θα πρέπει να είσαι σε θέση να κάνεις τις δύσκολες επιλογές, τις δυσάρεστες πράξεις, να ρισκάρεις ό,τι πολυτιμότερο έχεις και κυρίως να ξεφορτωθείς τα δεσμά με τα οποία έχεις δεθεί.

Όποια και αν είναι αυτά! 

Ότι σε χρησιμοποιεί, ότι σε καθυστερεί, ότι παράγει επίπλαστες ενοχές ή ανόητες δικαιολογίες για να αναβάλλεις ότι είναι να γίνει ΤΩΡΑ βγάλτο από την ζωή σου... Ότι και αν είναι αυτό!

Μα πάνω απ΄όλα πρέπει να ξεφορτωθείς την αυθαίρετη επιβολή σκοπιμοτήτων, υποδεέστερων ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν και σε χρησιμοποιούν εγκλωβίζοντας σε στον δικό του "κύκλο εμπιστοσύνης"...

Εκείνη την στιγμή ο ίδιος προσπαθεί να πετύχει τους σκοπούς του, εσύ τι κάνεις; Επενδύεις στην δική του... εμπιστοσύνη;

Για εκείνον τίποτε που να αξίζει δεν επιτυγχάνεται χωρίς θυσίες! Εσύ; Δέχεσαι να θυσιαστείς για εκείνον;

Για ποιο δικό σου όφελος; 

Μην ξεχάσεις ποτέ σου, την πραγματική επιτυχία την απολαμβάνουν εκείνοι που είναι έτοιμοι να πληρώσουν κάθε τίμημα αποφεύγοντας παγίδες και κακοτοπιές που είναι για κοινούς ανθρώπους...

Εσύ; Είσαι ένας κοινός άνθρωπος συμβιβασμένος με την ζωή σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου